fredag 20. februar 2015

3rd Man - Oral Pleasure (1982)

Det viser seg at det er vanskeligere enn man tror å starte det første innlegget, og derfor ser jeg det nødvendig å hoppe over en standard introduksjon av bloggen og dens hensikt - dette står jo uansett rundt om på siden. I stedet serveres 3rd Mans eneste selvstendige utgivelse, Oral Pleasure fra 1982.

3rd Man besto av Bjørn Sorknes og Morten Sjøberg, som på et tidligere tidspunkt var to tredjedeler av Fra Lippo Lippi sammen med Rune Kristoffersen. Sorknes sluttet i FLL, gikk solo som Bearburger, og ble med i Holy Toy. Sjøberg fortsatte på sin side i FLL i et knippe år til, før han sluttet etter Songs i 1985.

Oral Pleasure består kun av to låter: a-siden er en passe merkelig synth-låt, dandert med Sjøbergs maskinelle trommer, plingplong-keyboards og en vokal som er tilnærmet totalbegravd i miksen, noe som gjør at hva som finnes av tekst er særdeles vanskelig å få med seg. B-siden er på sin side noe ala en omtolkning av a-siden: rytmene og synth-temaene går igjen, vokalen kommer litt tydeligere fram, og en saksofon spruter ut remser av bråk over store deler av sporet. Det er mye mer fragmentert enn a-siden, men det er muligens også hensikten.


Men, nok snakk for nå.3rd Man - Oral Pleasure

01. Oral Pleasure
02. Pleasure Recycled


**Trykk her for å lytte!**

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar